About

Så du har startat ett bryggeri?

Hur får man för sig att starta ett företag som gör kombucha? Ja det kan man ju fråga sig. Det är nog aldrig något jag planerade. Det började bara med att jag gjorde kombucha. Sen tyckte jag det vore lite kul att göra en etikett. Jag hade ingen riktig ide till vad företaget skulle heta så jag skrev bara "Hej detta är en Kombucha" som en placeholder tills jag kom på något bättre(jag har inte kommit på något bättre). Sen började jag ge bort till vänner, och alla (många i alla fall) sa att det var gott.

Jag chansade lite och provade sälja den via en REKO(rekorderlig konsumtion)-grupp. Redan efter första gången jag var med så hörde en resturang av sig och ville köpa in den. Då insåg jag att jag behövde ett företag för att kunna sälja den och få lokalen godkänd för livsmedelsproduktion. Så allt hände på ett par månader då företaget mer eller mindre fann mig istället för att jag försökte skapa ett företag.

Nu 2 år senare så har jag en ny lokal, och fortfarande i Lindbacka bruk där det känns som att mitt företag hör hemma.

Joina klubben

Vill du vara en av de som får reda på aktiviteter runt bryggeriet, eller när vi skapat nya smaker eller annan info runt vårat företag? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan i så fall. =)

Vi kommer inte dela informationen eller skicka några (vad vi tycker) onödiga mail.